Romo Header

Romo

Romo


Romo, onderdeel van The Romo Group, staat bekend om zijn eigentijdse en klassieke ontwerpen. De ontwerpen van dit merk zijn elegant, tijdloos, hebben een verfijnd kleurenpalet en zijn toe te passen binnen diverse interieurstijlen. Generaties ervaring en onderscheidend Brits design vormen de basis van het merk Romo. De brede collectie bevat gordijn- en meubelstoffen, behang en woonaccessoires.


Emily Mold, Design Director

Onder leiding van Design Director Emily Mold is de Romo-studio het creatieve hart van het bedrijf. Schetsen, schilderijen, stoffen en kleurenkaarten, de studiowanden bieden plaats voor alles dat als inspiratie kan dienen. Inspiratie voor nieuwe collecties wordt met name gevonden in reizen, mode, natuur en het buitenleven.Twee keer per jaar worden er nieuwe collecties gelanceerd in meer dan 70 landen.


Met een interessant kleurenpalet van 360 uni kleuren, is de stof Linara één van de favorieten binnen de gehele Romo collectie. Linara is een mix van katoen en linnen, daardoor heeft de stof een zachte uitstraling.

www.romo.com