Sahco Collectie 2021: Beau
31 juli 2021 

Sahco Collectie 2021: Beau

De stoffen uit de nieuwe collectie ‘’Beau’’ van Sahco zijn zo bijzonder, dat we ze niet voor ons zelf willen houden. Daarom delen we in dit blog de nieuwe ontwerpen van Sahco.

Herinterpretatie van klassieke stoffen

‘’Beau’’ weerspiegelt de wens om onze huizen te doordrenken met betekenis en persoonlijkheid, volgens Sahco. Maak uw interieur ‘’eigen’’ en persoonlijk door te kiezen wat het best bij u past. Deze collectie bevat stoffen om naar te kijken, maar zeker ook om aan te raken. Expressief en rijk aan culturele verwijzingen. Gebaseerd op de Franse haute couture, speelt deze nieuwe textielcollectie met contrast en kleur. Verfijnd, subtiel en harmonieus. Delicaat en tegelijkertijd sterk, helder en genuanceerd, vloeiend en sculpturaal.

‘’Beau’’ herinterpreteert klassieke stoffen in inventieve tinten en afwerkingen en verlegt de grenzen van weeftechnieken om ingewikkeld vervaardigd textiel te produceren.

 

Maak kennis met de nieuwe collectie

Ash

Een lichte, moderne stof met een mat uiterlijk, geïnspireerd op poederachtig klei en krijt. Ash heeft de tactiliteit van natuurlijke vezels, maar dan met brandwerende eigenschappen (100% polyester). De ongelijkmatige textuur van de geverfde stof is het resultaat van sterk getwijnde garens in het jacquardweefsel. Het kleurenpalet weerspiegelt de poederachtige inspiratie met krijt, ecru, zandbeige, licht perzik en licht kanariegeel in contrast met hemelsblauw, ravenblauw, ossenbloed, leigrijs en titaniumwit.

 

Saros

Saros is een frisse interpretatie van een tijdloze wollen stof en wordt uitgebracht in vernieuwende tinten. Diepe intense kleuren, maar ook vervaagde neutrale tinten. De fijne wollen garens benadrukken de lichtheid en transparantie van deze stof. De doorschijnende stof met dubbele breedte is zacht en valt elegant, als goed passende maatkleding. Haute couture wordt ook weerspiegelt in het kleurenpalet van de garen-geverfde stof, die is ontstaan ​​door het mengen van garens die ofwel vezelkleurig gemêleerd of effen geverfd zijn. 

 

Monroe

Een luxe, pure herinterpretatie van een klassiek bloemenpatroon. Monroe doet denken aan fragiele glamour en haute couture-jurken. Een gedetailleerde, maar lichte stof die gebruik maakt van de fil coupe-afschuiftechniek om een ​​transparante basis in het jacquardweefsel te creëren. Moroe is leverbaar in vijf kleurcombinaties, van een zwarte basis met elektrisch oranje gemengd met diepblauw, zuurgroen en optisch wit tot in dromerig boterbloemgeel met zilvergrijs. In parelwit op wit is het patroon nauwelijks waarneembaar.

 

Tropic

Geïnspireerd op het koloniale tijdperk en avontuurlijke reizen, is Tropic een zacht jacquardweefsel met een getextureerde, bijna geborduurde uitstraling. Dit dankzij de samenstelling van zijdeachtige, metallic en matte garens. Verwijzend naar exotische natuur en wildernis, krijgt het grote, sierlijke bladerpatroon een divers karakter, afhankelijk van de kleur- en garencombinaties. In goudgeel gloeit het levendig, terwijl koningsblauw op een zilveren basis een meer statige uitstraling heeft. Getextureerde garens maken de achtergrond voelbaar gemêleerd. In zandbeige met wit is het patroon het minst duidelijk zichtbaar en zijn de contouren slechts vaag.

 

Sahco & Qiid

Laat u ook betoveren door deze exclusieve nieuwe stoffen. Bezoek één van onze showrooms en ervaar de ‘’Beau’’ stoffen zelf.

Reactie plaatsen