Sahco Hesslein

Sahco Hesslein


Voortreffelijke smaak, hoge kwaliteit en een verfijnd gevoel van luxe, zo laat de collectie van Sahco zich het best omschrijven. Ontworpen met klassieke uitgangspunten, maar altijd met een elegante, eigentijdse twist. Sahco heeft al bijna tweehonderd jaar ervaring in de wereld van textiel en interieurtextiel. Bij QiiD werken we voornamelijk met de gordijnstoffen van Sahco, maar de meubelstoffen zijn ook prachtig om uw interieur mee aan te kleden, denk bijvoorbeeld aan sierkussens in de mooiste stoffen.


Om de sfeervolle schoonheid van de 2020 collectie van Sahco te benadrukken, nodigde Peter Saville, de Britse artdirector, kunstenaar en fotograaf Jeff Burton uit om samen te werken aan de Sahco-campagne.

Met de textielcollectie Echoes geeft Sahco een eigentijdse, maar tijdloze draai aan de 200-jarige geschiedenis van het merk.

Peter Saville en fotograaf Jeff Burton werkten nauw samen voor dit project. De kijker wordt uitgenodigd op een nieuwe manier naar Sacho te kijken.

Met een aangeboren oog voor sfeervolle schoonheid fotografeerde Jeff Burton de campagne in een klassieke imposante villa. Een decor dat ouderwetse luxe uitstraalt met grote trappen, balzalen, kroonluchters en barokke decoraties, in overeenstemming met klassieke details die tot uiting komen in de Sahco collecties.


De collectie bevat ook prachtige effen stoffen, als de Lima. Deze stof is een inbetween, deze laat voldoende daglicht door, maar geeft ook de benodigde privacy. Dit design is er in zes verschillende basic tinten.

Sahco is onderdeel van het merk Kvadrat.


www.kvadrat.dk