Speelse patronen van De Ploeg
22 februari 2021 

Speelse patronen van De Ploeg

Al bijna 100 jaar ontwikkelt De Ploeg gordijn- en meubelstoffen. Dit doen ze met aandacht voor het interieur en de wereld om ons heen. Met de nadruk op vakmanschap en natuurlijke materialen.

Stoffen van De Ploeg zijn tijdloos in kleur en vorm. Er is een ruime keus in materialen, van soepel tot robuust, transparant tot gesloten, met een rijke textuur of gladde uitstraling. De ruime collectie nodigt uit om te combineren. De ontwerpen worden ontwikkeld met het oog op trends die lang meegaan. Daardoor passen ze in veel interieurs en blijven ze lang in de smaak vallen.

De Ploeg 

Verfijnde dessins

Met kleurrijke en soms grafische dessins durft De Ploeg ook gewaagd te zijn. Geometrische vormen, blokken en vlakken die altijd een speelse, verfijnde uitstraling hebben. Modern of nonchalant geïnspireerd op herkenbare motieven. In dit blog delen we enkele eigentijdse patronen van het merk.

Scape

Gordijnstof Scape bevat kleurrijke figuren, speels over het doek verdeeld. Scape is vlam vertragend en leverbaar met grijze, blauwe of rood-roze prints.

 De Ploeg

Nomad

Het patroon van gesloten gordijnstof Nomad is heel klein en subtiel. Een tijdloos ruitje in 9 kleurvarianten.

 De Ploeg

Limestone

Transparante gordijnstof Limestone is speels en luchtig, gemaakt van het gebruiksvriendelijke polyester Trevira Cs. Deze prachtige gordijnstof is leverbaar 3 bruin-grijstinten en doet het prachtig in moderne interieurs.

 De Ploeg

Frame

Houdt u van grafische patronen? Dan valt gordijnstof Frame waarschijnlijk in de smaak. Deze polyester Trevira CS gordijnstof is vlam vertragend en uitgebracht in 10 kleuren.

 De Ploeg

Form 

Het patroon van de gesloten gordijnstof Form bevat veel kleine, kleurrijke figuurtjes. De stof is gemaakt van vlam vertragend polyester en leverbaar in 3 kleurvarianten.

 De Ploeg

Floor-U

Een bloementjes-gordijn, maar allesbehalve ouderwets. Deze vrolijke bloemenprint is dankzij haar rustige achtergrond breed toe te passen. De gordijnstof is 100% van polyester en leverbaar in 3 kleurcombinaties.

 De Ploeg

Rise

Rise is een prachtige transparante stof, leverbaar in 4 zachte kleurvarianten.  Het subtiele patroon is opgebouwd uit ton sur ton kleurvlakken. 

De Ploeg

De Ploeg en Qiid

Bij Qiid werken wij al jarenlang met de kwaliteitsvolle gordijnenstoffen van De Ploeg. En mocht u na het zien van deze beelden ook zin gekregen hebben om een patroon of print toe te voegen aan uw interieur? We helpen u er graag bij!

Reactie plaatsen