Spheres by Kinnasand

Oorspronkelijk afkomstig uit Kinna in Zuid-Zweden, produceert Kinnasand subtiele, maar toch krachtige Scandinavische ontwerpen, voor met name moderne interieurs. Het merk heeft meer dan 200 jaar ervaring in het produceren van uniek, hoogwaardig textiel en tapijten. De nieuwste gordijn en vloerkleden collectie, Spheres, probeert balans te brengen in het dagelijks leven, waarin tegenwoordig alles snel gaat.

Gordijnstof Bayou van 100% linnen, leverbaar in 3 verschillende kleurcombinaties.

Altijd in beweging

We zijn tegenwoordig altijd in beweging. Wandelen, fietsen, rijden en vliegen. Al is dat op het moment misschien iets minder, we zien de wereld wel veranderen, op visueel, intellectueel en emotioneel niveau. Terwijl we de natuur en de ruimtes die we bewonen vanuit steeds veranderende perspectieven bekijken. De Spheres collectie van Kinnasand verwerkt deze indrukken met rijke materialen in gordijnen en vloerkleden.

De nieuwe Estate gordijnstof is leverbaar in 7 tinten en bestaat uit 47% linnen, 45% polyacrylic en 8% polyester.

Vogelvluchtperspectieven

De collectie van Creative Director Isa Glink en haar team speelt met het idee van veranderende perspectieven. Contrasterende dichtheden, tinten en organische vormen doen denken aan vogelvluchtperspectieven van velden.

Gordijnstof Estate

Het naast elkaar plaatsen van verfijnde natuurlijke en door de mens gemaakte materialen weerspiegelt de interactie tussen mens en natuur. Linnen, wol en katoen roepen sensuele sferen op.

Stof Crop is leverbaar in 5 uitvoeringen en gemaakt van 70% polyester, 30% linnen

Kleuren

Kenmerkend is het gebruik van contrasten. Het kleurenschema is breed, van aardse en minerale tinten tot krachtigere, levendigere tinten. Deze gaan nauw samen met de tactiele constructies en afwerkingen van de collectie.

Gordijnstof Grip is leverbaar in 4 kleurcombinaties en bestaat voor 100% uit katoen.

Lucht, water, wind en licht vormden voor Glink ook een grote inspiratiebron bij het ontwerpen van deze collectie. Andere ontwerpen laten sporen van beschaving en landschap zien, bijvoorbeeld door vast te leggen hoe beweging visuele waarneming vormt.

Het handgeknoopte en handgeweven tapijt Kanon is leverbaar in maarliefst 12 kleurcombinaties.

Kinnasand Spheres bij Qiid

In dit blog kunnen we u lang niet alle nieuwe stoffen en tapijten uit de nieuwe Kinnasand Spheres collectie tonen. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze Qiid showrooms om de collectie zelf te zien en voelen.

Reactie plaatsen