Sunway

Sunway

Sunway


Sunway is opgericht in Spijkenisse in 1961 als jaloezieënfabriek. Sinds 1981 maakt het merk als zelfstandige partij deel uit van de wereldwijd opererende Hunter Douglas groep, evenals Luxaflex.


Sunway werd bekend doordat zij als eerste rolgordijnen (1965), vouwgordijnen (1987) en woodweave (1988) op de markt brachten. Vandaag de dag ontwerpt Sunway een breed scala aan raamdecoratieproducten. Binnen de collecties is nog altijd te zien dat het merk zich continu bezighoudt met innovatie. Op het gebied van technische ontwikkelingen loopt Sunway nog steeds voorop. Denk aan vernieuwende producten als de Parametre of het kindveilige SmartCord vouwgordijn.


De collecties worden met zorg samengesteld, aan de hand van actuele kleurbeelden, met high-end materialen en unieke designs. Wanneer u kiest voor Sunway, kunt u rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten of u nu kiest voor vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, rolgordijnen, Eclips gordijnen of één van de andere raamdecoratieproducten. Ook voor kantel kiep-ramen biedt de Sunway collectie vele oplossingen.


www.Sunway.nl