The Wool Studio inspiration guide 2020
25 november 2019 

The Wool Studio inspiration guide 2020

Afgelopen week werden wij verrast met een inspirerende gids van The Wool Studio. De zogenaamde Inspiration Guide voor 2020. De wooninspiratie uit deze guide willen we graag met u delen in dit blog.   

The Wool Studio

The Wool Studio creëert collecties en speciale op maat gemaakte ontwerpen met, veelal natuurlijke, kwaliteitsgarens. Er zijn veel maatwerkopties om tapijten in verschillende vormen, kleuren en maten naar wens te laten maken.

The Wool Studio inspiratie voor 2020

Caju

Caju is een zeer fijne eucalyptus (Tencel) garen, het garen is aan de collectie toegevoegd vanwege haar zachtheid en natuurlijke glans. Deze verbluffende kwaliteit is beschikbaar in 34 kleuren en kan worden gemaakt in elke maat en vorm.

Alize Mix

Deze hoogwaardige mix van Nieuw-Zeelandse wol met pure tencel geeft uw tapijt een mooie zachte glans. In combinatie met de sterke wol ontstaat een tapijt van hoge kwaliteit. Alize Mix is verkrijgbaar in 15 kleurencombinaties en alle maten zijn mogelijk.

Mohair

100% Mohair is een puur natuurlijk garen. Deze zeer fijne kwaliteit is verkrijgbaar in 16 moderne warme kleuren in 18 mm hoog. Om uw eigen zachte thuisplek te creëren, kunt u elke maat, vorm en poolhoogte aanvragen.

Soft Velvet

Met deze allereerste studiokwaliteit van eucalyptuswol creëerde The Wool Studio haar eerste special. Na al die jaren is de Soft Velvet nog steeds populair binnen de collectie. Dit handgetufte garen in 100% tencel heeft een sprankelende glans, is verkrijgbaar in 70 kleuren en kan in elke maat en vorm worden gemaakt.


Duotone

Dit 3D-ontwerp is gemaakt met de fijne Alize, 100% wol uit Nieuw-Zeeland. Dit fijne lusontwerp geeft een natuurlijke sfeer in uw woonkamer. Dit ontwerp is ook beschikbaar in andere garens.


Barun

Deze 3d-tuft is gemaakt van 100% Tencel. Naast de 7 collectie kleuren zijn er ook 70 zachte fluwelen kleuren beschikbaar. Dit ontwerp kan in elke maat en vorm worden gemaakt.

Onyx
Dit spectaculaire handgetufte tapijt is gemaakt van eucalyptus in combinatie met fijne wol. U kunt kiezen uit 34 kleuren in Caju en 24 Alize-kleuren. Ook dit ontwerp kan in elke maat en vorm worden gemaakt.

Papagayo

Dit ontwerp heeft een verloop in de structuur. Het Papagayo vloerkleed is verkrijgbaar in 100% tencel, wol en in Alize-mix, u kunt kiezen uit zachte fluwelen kleuren en Caju-kleuren. Elke maat en vorm is mogelijk.

Zonda

Dit gradiënttapijt is gemaakt van wol- en eucalyptusgaren. Door de mix van garens heeft Zonda de zachte glans van de tencel en de veerkrachtige eigenschap van de wol. Dit knip / lus-ontwerp kan in verschillende kleuren, vormen en maten worden gemaakt.

QiiD showrooms

De kwaliteiten van The Wool Studio zelf ervaren en voelen? Breng eens een bezoek aan onze showrooms en stel samen met onze interieuradviseurs uw eigen vloerkleed samen.

Reactie plaatsen