The wool studio

The Wool Studio

The Wool Studio


De naam zegt het al; natuurlijke materialen en dan met name wol staan centraal bij The Wool Studio. Het merk ontwerpt exclusieve vloerkleden, gemaakt van natuurlijke materialen voor in huis, op de werkvloer of publieke ruimtes. The Wool Studio biedt u de mogelijkheid om vloerkleden naar wens te laten maken, dankzij de keuze uit diverse materialen, vormen en afmetingen.


Het merk haalt natuurlijke materialen van buiten naar binnen. Er wordt uitsluitend met garen van de hoogste kwaliteit gewerkt. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de kwaliteit Caju. Caju is gemaakt van de Eucalyptus plant. Het garen afkomstig van deze plant heeft een elegante, zachte uitstraling en geeft u daarmee een ultiem ‘’thuis-gevoel’’.


Nieuw-Zeelandse wol, een ander natuurlijk materiaal waar The Wool Studio veel mee werkt, heeft een meer warme uitstraling. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de kwaliteiten Alize en Alize Mix, zij stralen warmte uit.

The Wool Studio vloerkleden worden voornamelijk met de hand getuft in Europa, op een verantwoorde manier met veel liefde. The Wool Studio en wij van QiiD begeleiden u graag in het proces van ontwerp tot het juiste design voor thuis.


www.thewoolstudio.nl