The Wool Studio

Vloerkleden zijn het hele jaar door een perfecte aanvulling op uw interieur, maar in de wintermaanden komen ze extra goed van pas. Met een mooi vloerkleed voegt u net wat extra warmte, sfeer en gezelligheid toe aan uw interieur. Daarom in dit blog aandacht voor de unieke vloerkleden van The Wool Studio.

The Wool Studio maakt custom made vloerkleden, die zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk van wol worden gemaakt. Het merk hecht veel waarde aan het maken van bewuste keuzes in natuurlijke materialen voor een betere toekomst, maar dit gaat gelukkig niet ten koste van het design! Zo ontstaan prachtige vloerkleden met tijdloze designs van een hoge kwaliteit.

Schapenvacht

Zachter tapijt bestaat er haast niet. Deze diversen schapenvachten van Nieuw-Zeelands wol zijn aan elkaar gestikt en afgewerkt als vloerkleed op maat, leverbaar in maar liefst 10 kleuren. Heerlijk zacht en sfeervol, in het bijzonder tijdens de koude wintermaanden. Naast dit vierkante kleed zijn er ook schapenvachten leverbaar in verschillende formaten.

Tropical

Bij de Tropical vallen niet alleen de prachtige vormen op, ook de kleuren zijn intens. Dit hand-getufte karpet is gemaakt van Nieuw-Zeelands wol en Tencel garen (eucalyptus). De kleurcombinaties van de palmbladeren zijn naar wens samen te stellen en ook de afmeting kunt u zelf bepalen.

Lettre Game

Jurriaan Schrofer was als grafisch ontwerper in staat om te experimenteren met letters en cijfers. Daarmee creëerde hij driedimensionale illusies en decoratieve effecten. Drie van zijn bijzondere werken zijn geselecteerd door The Wool Studio en uitgevoerd als vloerkleed, waaronder deze ‘’Lettergame’’.

Onyx

Dit prachtige patroon lijkt rechtstreeks uit de natuur te komen. Er kan worden gekozen uit maar liefst 50 verschillende wol soorten en 34 kleuren eucalyptus. Zo kan ook dit kleed geheel naar wens worden samengesteld.

Iris Scott

Een kunstwerk op de vloer? Het is mogelijk met dit vloerkleed. De Amerikaanse kunstenares Iris Scott heeft één van haar schilderijen vertaald naar een hand-getuft karpet. Hiermee haalt u echt een eyecatcher in huis.

In dit blog vooral aandacht voor de kleden van The Wool Studio, maar het merk doet meer, van gordijnen tot speelse wandelementen van vilt en zelfs woonaccessoires. Maak bijvoorbeeld kennis met Max, het schaap. Hobbelschaap Max is gemaakt van hout en heeft een echte wollen vacht waar veel kinderen gek op zijn.

Wilt u ook zelf een vloerkleed samenstellen, passend bij uw interieur? In onze showrooms helpen wij u graag met de kleur-en materiaalkeuzes.

Reactie plaatsen