Waarom QiiD

Bij ons vindt u alles onder één dak

De meubelen uitgezocht bij CILO of van der Donk, maar nu zoekt u nog bijpassende vloerbedekking, gordijnen, binnenzonwering of misschien een karpet? Daarvoor bent u bij QiiD aan het juiste adres. U wilt stalen meenemen naar huis om te zien of het bij uw interieur past? Dat kan!


Wij geven u een passend advies

Een sfeervol interieur start bij de basis. Behang, gordijnen, zonwering en vloerbedekking moeten mooi bij elkaar passen. Wij adviseren u daar graag bij. Nadat u een bestelling heeft geplaatst in onze winkel, komen wij bij u thuis de maten opnemen. Vervolgens wordt de order uitgewerkt aan de hand van deze maten. Na binnenkomst van alle goederen maken wij een afspraak voor de bezorging en/of stoffering.


Topmerken!

In onze winkels tonen wij de collecties van alle gerenommeerde merken.


Wij voeren uw complete stoffering uit

De stoffeerders van QiiD houden van hun vak en geven u een goed en passend advies. Wij leggen vakkundig vloerbedekking op uw trap en in de rest van uw woning. Overbodig (verpakkings)materiaal wordt natuurlijk gratis door ons meegenomen. Ook uw raamdecoratie en zonwering wordt met zorg op maat bij u geplaatst.

CBW Erkend

Snelle levering

Nadat u akkoord heeft gegeven voor de order, kunnen wij in de meeste gevallen tapijt binnen 1-2 weken na inmeten leggen en gordijnen binnen 2-3 weken na inmeten bij u ophangen. Informeer voor specifieke producten en levertijden bij onze adviseurs. Wij zijn natuurlijk wel afhankelijk van de mogelijkheid om onze agenda op die van u af te stemmen. Maar dat mag een mooi resultaat niet in de weg staan!


Bent u niet tevreden over onze diensten?

In een onderneming waar goederen en diensten worden verkocht en geleverd, gaat er wel eens iets fout. Onze kwaliteit komt echter ook naar voren in het oplossen van uw service. Vertelt u het ons dan ook als u een andere verwachting had.


Kinderopvang

Terwijl u in alle rust de diverse sferen op u laat inwerken, kan uw zoon of dochter veilig spelen onder begeleiding.


Restaurant

Heeft u zin in een cappuccino met een appelpunt? In het cafe in Eijerkamp en van der Donk kunt u terecht voor heerlijke koffie en een drankje.


Gratis parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.