Luxaflex Binnenzonwering

Binnenzonwering

De collectie raamdecoratie van QiiD biedt veel verschillende mogelijkheden voor zonwering, het regelen van de lichtinval en de mate van inkijk. Kies uit een breed aanbod van stijlen, kleuren, texturen, stoffen, materialen, afwerkingen en merken.

QiiD Binnenzonwering Producten

Luxaflex Shades

Duette Shades

Luxaflex Duette Shades laten het daglicht zacht gefilterd binnen, verbeteren de akoestiek in de ruimte, verlagen de energiekosten en zijn beschikbaar met Top Down / Bottom up.

Luxaflex Jaloezieën

Houten Jaloezieën 

Luxaflex Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in alle kleuren, op maat gemaakt, leverbaar in hardhout en modern imitatiehout,  beschikbaar in 50 & 70 mm lamellen.

Luxaflex Twist Rolgordijn

Twist Rolgordijnen 

Luxaflex Twist zijn duo rolgordijnen, waarmee u de sfeer en lichtinval naar uw eigen wens kunt regelen. Dit product is leverbaar in vele trendy kleuren en dessins.
Luxaflex Shutters

Shutters

Luxaflex Shutters is een zonwerend product op maat in MDF, hout of kunststof, geschikt voor ieder type raam. Door het verstellen van de lamellen kunt u de hoeveelheid licht volledig naar wens aanpassen.
Luxaflex Shades

Silhouette Shades

Luxaflex Silhouette Shades bestaan uit lamellen van 50 & 75 mm breed. Deze verdelen het daglicht gelijkmatig over de kamer en staan daarnaast bekend om de exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering.
Luxaflex Plisse Shades

Plissé Shades

Luxaflex Plissé Shades zijn op maat toe te passen in transparante en verduisterende stoffen. Met top-down/bottom-up kan het plisségordijn van boven naar beneden open,  maar ook andersom.


Luxaflex Jaloezieën

Jaloezieën 

Horizontale jaloezieën worden op maat gemaakt en geven de mogelijkheid inkijk en lichtinval zelf te regelen. Aluminium jaloezieën zijn leverbaar in 25 & 50 mm brede horizontale jaloezieën.
Luxaflex Rolgordijnen

Rolgordijnen

Luxaflex rolgordijnen zijn op maat gemaakt en geschikt voor elk soort raam. Dit product is verkrijgbaar in vele transparanties Van verduisterend tot transparant.


Luxaflex Vouwgordijn

(Vouw) gordijnen

Luxaflex biedt een brede stofkeuze in zowel uni als met patroon in verschillende kleuren en stijlen voor gordijnen en vouwgordijnen op maat.Luxaflex Plise hor

Horren

Alle Luxaflex horren voor zowel deuren als ramen worden op maat gemaakt, zo geniet u van frisse lucht zónder hooikoortsklachten en insecten.Binnenzonwering op maat bij QiiD

Woningstoffering is onze passie bij QiiD. Het maakt uw huis ‘’af’’. Uw nieuwe interieur kan nog zo mooi zijn, ontbreekt de raambekleding of kleurt het kleed niet mooi bij het geheel, dan is dat toch heel zonde van het totaalplaatje. Daarom helpen wij u graag bij het afstemmen van de verschillende materialen en kleuren.


Daarnaast bieden wij ook maatwerkoplossingen en beschikken wij over de nodige technische kennis en ervaring. Met alle verschillende type ramen van tegenwoordig is namelijk niet alles mogelijk voor ieder raam. Wij bedenken oplossingen en helpen u bij het creëren van een prachtig geheel.

Luxaflex binnenzonwering

Geïnteresseerd in binnenzonwering?

Maak vrijblijvend een afspraak

Merken

De volgende merken vindt u in de binnenzonwering collectie van QiiD: Luxaflex & Sunway 


Onze binnenzonwering onderhouden?