Arte | pleisterwerk en palmbladeren in de nieuwe behangcollecties
18 mei 2022 
in Behang

Arte | pleisterwerk en palmbladeren in de nieuwe behangcollecties

Bij Qiid zijn we gek op behang. Nieuwe behangcollecties laten we dan ook niet aan ons voorbij gaan. In dit blog delen we graag de nieuwe Arte boeken Sculptura en Monsoon 2.0 met u.

Sculptura

De Sculptura collectie is geïnspireerd op ambachtelijk pleisterwerk. De kenmerkende gipsstructuur van gaas, scheurtjes en oneffenheden is duidelijk zichtbaar. 

Deze serie is intrigerend met verrassende geometrische patronen en geeft op een subtiele manier kleur, reliëf en structuur aan de muur. Sculptura is een decoratieve meerwaarde voor uw interieur, zonder te veel aandacht op te eisen.

Sculptura bestaat uit vier dessins; 

Oblong
Oblong is een ontwerp met speels patchwork van onregelmatige rechthoeken. De stoken worden over elkaar gelegd om in elkaar over te vloeien. Het resultaat is een rustige uni in maar liefst twaalf kleuren met de structuur van oneffen pleisterwerk. (afbeelding onderstaand links)

Arte Oblong behang

Shards
Shards is gebaseerd op scherven. De oneffenheden creëren extra reliëf. Shards is leverbaar in tien kleuren, diepe sprekende kleuren, maar ook subtiele zandtinten. (afbeelding bovenstaand rechts)

Arte Sculptura Piante

Piante
Piante is de botanische pleisterwerk variant. Het ton sur ton effect oogt rustig, maar het patroon en reliëf geven de wand toch extra karakter. 

Arte Rovine behang

Rovine
Waan u in een Griekse ruïne met Rovine. Een statige panorama, geïnspireerd op oudheid in verval. Het origineel van dit beeld komt van schrijver en schilder Monsieur Descamps.

Monsoon 2.0

Tropische regenwouden hebben een bepaalde aantrekkingskracht. Of het nu is omdat ze zeldzaam zijn of gewoon omdat het exotische zo fascinerend is. Arte is in ieder geval gefascineerd door de ongelooflijke biodiversiteit van tropische regenwouden. Deze fascinatie heeft geleid tot de Monsoon 2.0 collectie.

Arrow
Arrow creëert een gewaagde exotische sfeer met een knipoog naar Art-Deco op de muur. De evenwijdige en puntvormig samenlopende lijnen creëren een reliëfeffect en een spannende sfeer. Dit patroon is meerkleurig.

Arte Facet

Symbol
Dit is de eenkleurige variant op het Arrow behang en oogt rustiger.

Musa
Musa is een herkenbaar ontwerp met tropische bananenplant bladeren. De licht glanzende afwerking geeft dit tropische behang een luxe uitstraling.

Arte Musa Behang

Facet
Een speels patroon met onregelmatige veelhoeken, dat de illusie van reliëf geeft. Facet is leverbaar in zestien kleuren.

Arte Facet

Sabal
Sabal toont het sierlijke blad van de gelijknamige palmboomsoort. Kom tot rust met dit behang op de muur in één van de negen verschillende kleuren.

Arte Itaya

Itaya
Deze print is geïnspireerd op de Itayapalm uit het Amazonegebied. De kleurkeuze bepaald bij dit behang het contrast.

Arte behang bij Qiid

Dit en nog veel meer behang in het echt zien en voelen? Bezoek één van onze Qiid showrooms en ontdek wat behang voor uw interieur kan doen.


Reactie plaatsen