Arte behangcollectie 2023
29 mei 2023 
in Behang

Arte behangcollectie 2023

Laat u in dit blog verrassen door de unieke nieuwe behangcollecties van Arte.
Arte behang kenmerkt zich door het exclusieve materiaalgebruik, bijzondere patronen en prachtige kleuren. Bij QiiD Gorinchem bent u aan het juiste adres voor deskundig behangadvies of om gewoon heerlijk inspiratie op te doen. In dit blog alvast een online voorproefje van de nieuwe collectie.

Arte Refined Art

Arte Refined Earth

Het Refined Earth textielgehang komt uit de Arte Loom Stories collectie en is leverbaar in zes natuurlijke tinten.

Arte Reflection

Arte Reflection

Het Reflection ontwerp toont een kurk mozaïek van contrasterende geometrische vormen met metallic lijnen. Reflection is leverbaar in een naturel- en een groentint.

Arte Manali

Arte Manali

Dit behang is geïnspireerd op het beeld van de traditionele bergdorpen uit de Himalaya, waar vaak Boeddhistische gebedsvlaggen wapperen in de wind. Het dessin is vernoemd naar het Himalayadorp Manali, waar honderden vlaggen het decor bepalen. Manali is leverbaar in twee tinten.

arte-entwined

Entwined

Entwined komt eveneens uit de Loom Stories collectie en heeft een prachtige textuur. Dit natuurlijke textielbehang is leverbaar in twaalf kleurstellingen.

Arte Botanic

Arte The Botanist

Dit tropische behang heeft een welderige print, waarmee u de sfeer in een kamer opslag kunt veranderen. The Botanist is leverbaar in één uitvoering.

Arte Twirls

Arte Twirls

Twirls is textiel behang eveneens uit de Loom Stories collectie. Twirls is leverbaar in vijf tinten.

Arte Tropicali

Arte Tropicali

Dit tropische tafereel, getekend in de oud-Engelse stijl, toont exotische planten en vogels op een ondergrond van een bouclé-textiellook. Het patroon bevat fijne scheurtjes die het ambachtelijke karakter accentueren.

Arte Ritorto

Arte Ritorto

Arte Ritorto uit de Antigua collectie heeft een aaibare look van bouclé. Typisch voor deze stof is het gebruik van ongelijke garens, wat een zachte en wat nonchalante uitstraling geeft terwijl het materiaal toch pure luxe ademt. Ritorto is leverbaar in tien kleurstellingen.

Arte ATACAMA

Arte Atacama

In onze showroom in Gorinchem hebben we dit prachtige bouclé behang op de wand achter de balie aangebracht. Deze luxueuze boucléstof bevat echte alpacawol. Alpaca’s leven in de hoogvlaktes van het Andesgebergte. Het aaibare design heeft een directe link met de traditionele klederdracht van de inwoners van deze regio.

Reactie plaatsen