Arte Walls 2023

Arte Coming Soon

Een nieuw jaar betekent nieuwe collecties voor Arte. Er komen ontzettend veel nieuwe designs aan van dit exclusieve Belgische behang merk. In dit blog delen we enkele ‘’coming soon’’ ontwerpen.

Chasu

‘’Chasu’’ is het Koreaanse woord voor borduurwerk. erg toepasselijk voor dit verfijnde patroon. Het visgraatpatroon wordt met glanzende textieldraden geborduurd op een natuurlijke ondergrond van sisal. Dit ontwerp uit de Osmanthus collectie is luxueus en authentiek tegelijkertijd.

Gardens of Okayama

Gardens of Okayama komt eveneens uit de verfijnde Osmanthus collectie. De materialen, dessins en kleuren in deze collectie zijn geïnspireerd op het Verre Oosten. Dit is ook duidelijk te zien in het onderstaande ontwerp. Gardens of Okayama geeft een kijkje in een kleurrijke Japanse tuin. Met veel oog voor detail is het patroon geborduurd op een basis van sisalvezels.

Zerzura

Zerzura vertelt het verhaal, een legende, van een vruchtbare oase in de woestijn ten westen van rivier de Nijl. Het bestaan is nooit bewezen, maar dit ontwerp brengt het tafereel prachtig tot leven op een fuwelen ondergrond. Zerzura is opgenomen in de Kharga collectie van Arte. Deze collectie is vernoemd naar de Kharga oase langs de handelsroute van Egypte.

Arte Zerzura

Bayuda

Bayuda, eveneens uit de Kharga collectie, is geïnspireerd op zandplaten in de Soedanese Bayuda-woestijn die zijn bezaaid met rotspartijen. De grillige lijnen zijn uitgevoerd in fonkelend goud.

Arte Dessin Bayuda

Moire

Moire beeldt verblindende zonnestralen op water en woestijnzand uit. Deze golvende, hypnotiserende tekeningen zijn aangebracht op een glanzende stof.

Arte Moire

Barkhan

Halvemaanvormige duinen, ontstaan door de wind worden ''Barkhan'' genoemd. Deze vorm is de inspiratiebron voor dit gedetailleerde ontwerp, uitgevoerd in een fluweelzachte stof.

Arte Barkhan

Dit is slechts een kleine selectie van wat er gaat komen, we houden u op de hoogte en zullen binnenkort dieper ingaan op de diverse nieuwe Arte collecties.

Reactie plaatsen