JOV Dakar & Twins

De tapijten van het Belgische JOV worden ontworpen in België en met de handgemaakt in Europa. Hierbij wordt gebruik gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Al 2 generaties lang koppelt de familie Vandenbussche duurzaamheid en aanpassingsvermogen aan een snel productietempo.

QiiD werkt graag met de exclusieve tapijten van JOV en we zijn dan ook verheugd dat we in Gorinchem twee nieuwe varianten op showroom kunnen laten zien.

Jov Dakar vloerkleed oranje

Dakar

Het kettingachtige ontwerp van Dakar wordt gevormd door afwisselende poolhoogtes. Dit voegt niet alleen textuur en gelaagdheid toe aan het ontwerp, maar het creëert ook een 3D-effect.

Dit ontwerp wordt gepresenteerd in CHLOE 28/12. Met de combinatie van wol en lyocell creëert JOV, mede dankzij de wol, een zeer duurzaam vloerkleed, terwijl de lyocell een subtiele glans toevoegt. JOV Dakar is aanpasbaar in kleur, maat en kwaliteit.

Twins

Het Twins ontwerp is geïnspireerd op de Home Desk van Bieke Casteleyn. De vormen in het patroon zijn complementair aan de vorm van de lades van het thuisbureau. Deze vormen geven een speelse, retro sfeer aan uw interieur. De subtiele witte lijn maakt het ontwerp wat grafischer en brengt de afgeronde vormen van het Twins patroon in balans.

Het Twins kleed is gemaakt van de hoogglans TencelTM Lyocell, kwaliteit Bowie. Een subtiele witte lijn, gemaakt van Belgisch Linnen, geeft extra diepte aan het patroon, maar ook meer textuur aan het vloerkleed. De hoogglans TencelTM Lyocell kwaliteit voelt zacht aan en geeft het vloerkleed een luxe gevoel. Twins is aanpasbaar in kleur, vorm en grootte.

Jov Twins

Bieke Casteleyn

Bieke Casteleyn is een Belgische ontwerpster van exclusieve interieurs. Daarnaast ontwerpt ze ook verfijnde objecten en meubels. Ze studeerde interieurontwerp aan de Sint-Lucas School of Arts in Gent en daarna productontwerp aan de Domus Academie in Milaan. Innovatieve materialen en een harmonieuze uitstraling zijn kenmerkend voor de ontwerpen van Bieke. Daarnaast zijn haar ontwerpen tijdloos als duurzaam. Haar stijl is warm en verfijnd, met een uniek gedurfd tintje.

Jov Twins Paars

Reactie plaatsen