JOV Made to fit

Al enige tijd werken wij bij QiiD met de vloerkleden van het Belgische JOV. Sinds het laatste blog is de collectie weer flink uitgebreid, dus tijd voor een update. In dit blog hopen we u te inspireren met de ontwerpen van JOV.

JoV vloerkleed grijs

JOV Belgie

Alle JOV-tapijten zijn ontworpen in België en worden met de hand gemaakt in Europa. Al twee generaties lang koppelt het merk duurzaamheid en aanpassingsvermogen aan een snel productietempo. Tijdens dit productieproces maakt de familie Vandenbussche gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit.

Inmiddels is de klantenkring internationaal, er worden kleden gemaakt voor in heel Europa, maar ook voor de Verenigde Staten en Australië. Elk vloerkleed wordt op traditionele wijze met de hand getuft. Alleen dit al levert unieke stukken op. Voeg daar sterke designs, een ruim kleurenpalet en pure, kwalitatieve materialen aan toe, en u heeft een exclusief custom made JOV tapijt.

Jov coupdefoudre

JOV Coupdefoudre

Dit ontwerp is samengesteld uit Soft 12 getuft in contrasterende strepen met Grizzly 28 met wol en een vleugje lyocell. De matte wol geeft textuur aan het vloerkleed en is in een hogere pool getuft, waardoor de kleine vleugjes lyocell licht reflecteren.

Jov Checks Low

JOV Checks Low

Geïnspireerd op geruite stoffen, is de Checks Low een subtiel alternatief voor het originele Checks-ontwerp. Dit ontwerp is gemaakt uit één kwaliteit en twee kleuren. De subtiliteit van de verschillende materialen en het effect van de lijnen geven een interessant en uitnodigend resultaat. Het ontwerp van Jessie Lecomte wordt gepresenteerd in een Chloe 28.

JoV Decoded

Jov Decoded

Het Decoded vloerkleed is gemaakt van merinowol met Egyptisch katoen. Door de afwisselende lus en snit geeft het ontwerp een subtiel contrast in zowel structuur als gevoel. Het opvallende kleurcontrast in de rand geeft het vloerkleed extra diepte.

JoV Eugenice

JOV Euginice

Het gestroomlijnde grafische karakter van dit ontwerp wordt doorbroken door de nonchalante hoge pool. Het idee van de ontwerpers was een Berber-tapijt, maar dan met een eigentijdse twist.

JoV Fendley

JoV Fendley

Dit onregelmatige dambordontwerp, gecreëerd door twee verschillende kwaliteiten en texturen, is tijdloos en geeft een interessant 3D-effect.

Het ontwerp, van het eveneens Belgische Evolutie 21, bestaat uit een combinatie tussen Lyocell en Nieuw-Zeelandwol. De hogere pool in Lyocell zorgt voor een subtiele glans, terwijl de Nieuw-Zeelandwol meer mat is en met de hand getuft in kleine lussen. Het contrast tussen beide geeft een unieke textuur.

JoV Fozzy

JOV Fozzy

Dit ontwerp viert waar JOV als merk voor staat: een combinatie van kwaliteit en stijl. Het speelse ontwerp heeft een gevoel van nostalgie dat bij het familiebedrijf hoort. Fozzy bestaat uit linnen en merinowol. Het linnen heeft een unieke glans en is sterk. De merino is zacht en voegt warme toe aan het ontwerp.

Rainbow Glitch JoV

Rainbow Glitch

De unieke, organische vorm van dit ontwerp komt uit de “Out of Line” tafelcollectie van Bieke Casteleyn. Rainbow Glitch is gemaakt van een glanzende en sterke kwaliteit katoen, welke een warm gevoel geeft.

JOV Made to Fit

Bij QiiD willen we u bij elke stap helpen om uw op maat gemaakte JOV-vloerkleed te creëren. Met respect voor kwaliteit en detail luisteren wij naar uw wensen. Samen openen we een wereld van mogelijkheden om uw perfecte match te vinden in materiaal, kleur, design en vorm. Alles is mogelijk.

Kwaliteit en authenticiteit zijn de kernwaarden van JOV. Het merk gebruikt enkel natuurlijke materialen die uit het beste van de natuur komen. Elke kwaliteit uit de JOV-collectie heeft zijn eigen kenmerken. Omdat ieder vloerkleed op maat gemaakt wordt voor uw interieur, bestaat de mogelijkheid om met op maat gemaakte samples uw idee te visualiseren. Bezoek onze showrooms en ervaar dit Belgische merk zelf.

Reactie plaatsen