Nieuwe Arte behang collecties najaar '23
21 november 2023 
in Behang

Nieuwe Arte behang collecties najaar '23

Nieuwe Arte behang collecties najaar '23

Arte heeft dit najaar vier schitterende collecties uitgebracht. In dit blog delen we de Essentials Les Naturels, Essentials Totem, Metal X Patina en Babylon collecties.

arte-le-raphia-tisse

Arte Essentials Les Natureles

Natuurlijke materialen hebben een bijzondere aantrekkingskracht. Dat geldt ook voor geweven grassen, die al eeuwenlang gebruikt worden in interieurs. In de collectie Les Naturels staan natuurlijke materialen centraal. De warme uitstraling van raffia, de textuur van sisal en de natuurlijke look van geweven gras krijgen alle aandacht. Breng rust en warmte in uw interieur en maak verbinding met het buitenleven met natuurlijke materialen in natuurgetrouwe kleuren.

arte la prairie

arte reverie tropicale

Arte Essentials Totem

Arte Totem geeft geometrische vormen weer die schijnbaar willekeurig gestapeld worden. Moderne, abstracte sculpturen, die dankzij de structuur toch heel natuurlijk en warm overkomen. De natuurlijke look ontstaat door gras en raffia te weven.

arte essentials totem ecoline

arte esparto africano

Arte Metal x Patina

Tijdloos, luxueus en tegelijk stoer, dat is de nieuwe Arte collectie Metal X Patina. Elk design is geprint op een basis van echte metaalfolie. Aan de muur geeft dit een effect van verweerd pleisterwerk met een artistieke uitstraling. Elk patroon doet denken aan een handwerk. Dankzij de innovatieve printmethodes ontstaan combinaties van matte en glanzende delen, dit maakt het geheel extra interessant en creëert het effect van een natuurlijk patine.

arte metal x patina impasto

arte metal x patina platinum

Arte Babylon

Vernoemd naar en geïnspireerd op de eerste grote stad ter wereld, Babylon, beeldt deze behangcollectie tekens in kleitabletten en rotswanden uit. Het schrift kent zijn oorsprong in Babylon. De designs zijn ware meesterwerken die met uiterste precisie zijn vormgegeven.

arte babylon adobe

Arte & QiiD

Maak uw interieur persoonlijk met behang. Gaat u voor de nieuwe organische en natuurlijke ontwerpen of juist voor modern en grafisch uit voorgaande collecties? QiiD is dealer van Arte en heeft al jaren ervaring met behang. Laat u inspireren in onze showrooms of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Reactie plaatsen