Coming soon bij Arte
10 oktober 2022 
in Behang

Coming soon bij Arte

Arte heeft de mooiste structuren, materialen en kleuren uit de natuur weer weten vast te leggen op behang. Binnenkort komen de nieuwe collecties uit en online geeft het merk alvast een sneak preview. Bij Qiid zijn we weg van behang en we delen deze nieuwe behang inspiratie dan ook graag met u.

Najaar 2022

Texturen die in de natuur prachtig zijn, zijn dat binnen op de muur vaak ook. Van geweven grassen tot gevlochten bladeren en zelfs leder. De nieuwe Arte collecties die dit najaar uitkomen zijn; Textura, Essentials Tangram, Atelier, JV800 Tierra en High Performance Patina

Arte Essentials

Caprice, Dome & Bounty

De inspiratiebron voor deze dessins uit de Tangram collectie zijn heel fijn geweven grassen. Met de hand worden ze uitgesneden en in vormen gelegd. Het speelse, onregelmatige patroon van rechte en afgeronde hoeken creëert een kunstzinnig effect bij het Caprice ontwerp. De geometrische, ronde vormen van Dome (op bovenstaande afbeelding) zorgen voor een zacht, maar toch dynamisch gevoel. Bounty toont een geometrische weergave van uitbundige palmbladeren.

Arte Alma behang

Alma & Campo

Twee nieuwe dessins uit de Textura collectie met de authentieke look van zacht, luxueus leder, compleet met haar natuurlijke nuances en oneffenheden. De details van handgestikt leder laten dit ontwerp nog realistische uitstraling ogen. Op de bovenstaande afbeelding is dessin Alma afgebeeld.

Arte Myriad

Myriad

Een uitbundige, kleurrijke en tropische print. Wie goed kijkt, ziet in de achtergrond de structuur van geweven grassen terugkomen. Het waterverf-effect geeft een zachte touch aan de exotische bloemen. Dit ontwerp is eveneens opgenomen in de Tangram collectie.

Arte Noyse Be behang slaapkamer

Noyse Be

Noyse Be toont een speels cactus patroon in pasteltinten, maar is ook leverbaar in twee vrolijke, uitgesproken kleursamenstellingen. Noyse Be maakt deel uit van de nieuwe JV800 Tierra collectie.

Arte Tierra

Giungla

Een tropisch patroon met vrolijke kleuren en dieren. Giungla, uit de JV800 Tierra collectie, wordt in drie kleursamenstellingen uitgebracht.

Arte Nevada

Nevada

Dit grafische patroon wordt binnenkort uitgebracht in vier kleurcombinaties. Nevada maakt eveneens deel uit van de JV800 Tierra collectie.

Arte & Qiid

De kwaliteit van Arte behang zelf ervaren? Bezoek onze showrooms en laat u inspireren.

Reactie plaatsen