Interieur Project | Villa aan het water
16 juli 2023 

Interieur Project | Villa aan het water

Dat woningstoffering grote invloed heeft op de uitstraling van uw interieur, zal u niet verbazen. Wanneer een interieur veel ramen heeft, is met name de raambekleding bepalend voor de sfeer in huis. Isabelle adviseerde enige tijd terug een klant, waarbij rekening moest worden gehouden met veel glas en een enorme hoogte. Een mooie uitdaging. Nu het project is opgeleverd mochten we foto’s maken van de diverse typen raambekleding in deze woning, geleverd door QiiD uiteraard. In dit blog delen we de foto's met u.

Interieur project Rotterdam Qiid de ploeg living

Indrukwekkende hoogte

Wanneer we de woning op de begane grond betreden, vallen direct het schitterende uitzicht en de enorme hoogte op. Aan de achterzijde van de woning is een gezellige zitkuil gecreëerd, dit maakt de zithoek intiem, ondanks het grote oppervlak. Vanuit de living heeft u prachtig zicht op het achterliggende meer. De hoge ramen zijn indrukwekkend. Er is gekozen voor een nonchalant vallende gordijnstof, die oversized op de grond valt.

Gordijnstof de ploeg vliet interieur project Rotterdam Qiid woonkamer

Stof Vliet van De Ploeg heeft een prachtige, transparante structuur en past perfect binnen dit interieur, zowel qua kleur als structuur. Ook in de keuken is gekozen voor deze gordijnen, in aparte banen, zodat ze naar smaak kunnen worden opgehangen.

Gordijnstof de ploeg vliet interieur project Rotterdam Qiid

In de open vide naar boven hangt een gordijn van bijna 5 meter hoog. De stof benadrukt de prachtige hoogte hier en draagt ook bij aan een goede akoestiek.

Luxe & comfort

Ook op de andere verdiepingen verzorgde QiiD de stoffering. In de loft-achtige slaapkamer vroegen de verschillende ramen om verschillende oplossingen. De Duette Shades van Luxaflex zorgen dat de lange smalle ramen verduisterd kunnen worden, terwijl gevoerde gordijnen de ramen naar het balkon ‘’aankleden’’. Alle raambekleding in de slaapkamer werkt automatisch en is gemakkelijk te bedienen met een druk op de knop. Dit is niet alleen praktisch, maar het geeft ook een enorm gevoel van luxe en comfort.

Gordijnstof de ploeg vliet interieur project Rotterdam Qiid Slaapkamer luxaflex

Interieur project Rotterdam Qiid Luxaflex de ploeg slaapkamer

Ook het gastenverblijf en de kinderslaapkamers zijn voorzien van verduisterende raambekleding van QiiD.

Interieuradvies

Bent u ook bezig met een nieuwbouwproject en heeft u wellicht nog niet eens nagedacht over de stoffering in huis? Het is vaak verstandig om hier toch al in een vroeg stadium over na te denken. Op deze manier kunnen wij meedenken en kunnen de nodige voorbereidingen worden getroffen. Benieuwd naar wat wij voor de stoffering van uw nieuwe interieur kunnen betekenen? Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

Reactie plaatsen