De nieuwe duurzame gordijnstoffen van De Ploeg
13 september 2023 

De nieuwe duurzame gordijnstoffen van De Ploeg

Maak in dit blog kennis met de nieuwe, hoogwaardige gordijnstoffen van De Ploeg. De Ploeg, het Nederlandse merk dat al 100 jaar staat voor tijdloze schoonheid en vakmanschap.

De Ploeg Alk

Alk is een transparante, kamerhoge gordijnstof met een onregelmatige weefstructuur. Deze stof is gemaakt van 100% polyester en leverbaar in 17 natuurlijke tinten.

De Ploeg Alk
De Ploeg Alpha

Alpha is een transparante gordijnstof met een subtiele glans. De garens geven het doek een soort ruis, als een subtiele onderbreking de stof. Het gordijn stelt u in staat het daglicht te reguleren en op een subtiele manier kleur toe te voegen aan uw interieur.  

Alpha is kamerhoog en geweven met 100% gerecyclede garens. Omdat de stof ook brandvertragende eigenschappen heeft, is deze ook geschikt voor projectmatig gebruik. 

De ploeg gordijnstof Alpha

De Ploeg Blur

De duurzame gordijnstof Blur is digitaal geprint op de transparante gordijnstof Akin. 

Dit abstracte dessin op een kamerhoge stof is gemaakt van 100% gerecyclede garens. Blur is brandvertragend en dus ook geschikt voor projectmatig gebruik. 

De Ploeg Gordijnstof Blur

De Ploeg Chalk

Deze stof is eveneens duurzaam, mede dankzij het gebruik van 100% gerecyclede garens.

Chalk is een tijdloze gordijnstof met een wollige uitstraling, die heerlijk zacht aanvoelt. De geweven structuur oogt natuurlijk. Chalk is gemaakt van 100% gerecycled polyester trevira cs en heeft een brandvertragende werking.

De Ploeg Gordijnstof Chalk

De Ploeg Clover

Clover is een tijdloze, dichte gordijnstof met een lichte glans. De subtiele glans laat het gordijn speels en golvend overkomen. Clover is piece-dyed, wat betekent dat het doek in zijn geheel geverfd is. Deze gordijnstof is kamerhoog en gemaakt van 100% gerecyclede polyester garens.

De Ploeg Stoffen Clover

De Ploeg Ebben

Deze transparante, kamerhoge gordijnstof heeft een natuurlijke uitstraling en is dankzij het kleurenpalet breed toe te passen binnen verschillende interieurs. 

De Ploeg stoffen gordijnstof Ebben

De Ploeg Evolve

Gordijnstof Evole heeft een prachtig kleurverloop over het midden van de stof, als een soort horizon, uitgebracht in zes tinten. Deze stof is kamerhoog, geweven van 100% gerecyclede garens en brandvertragend.

De Ploeg Gordijnstof Evolve

De Ploeg Flare 

Deze dim-out heeft een digitale print van tinten die subtiel in elkaar overgaan. De zachte glans laat de kleuren nog mooier uitkomen. Flare is kamerhoog, geweven in deels gerecyclede garens en brandvertragend.

De Ploeg Gordijnstof Flare

De Ploeg Flow

Deze elegante inbetween gordijnstof heeft een satijnachtige glans. Flow is kamerhoog, leverbaar in negen kleurvarianten, geweven in 100% gerecyclede garens en brandvertragend.

De Ploeg Gordijnstof Flow

De Ploeg Onno

Onno is een no-nonsens, duurzame gordijnstof met een zachte uitstraling. Deze gordijnstof is transparant, kamerhoog en bevat garens gemaakt van onder andere gerecyclede PET-flessen en gerecycled katoen.

De Ploeg gordijnstof Onno

De Ploeg Tide

Tide is een transparante gordijnstof met een digitale print. Verticale kleurbanen vloeien subtiel in elkaar over, hierdoor worden vele tinten zichtbaar. 

Tide maakt het mogelijk het daglicht zachtjes te filteren en een kleurrijke gloed aan de ruimte toe te voegen. Dit ontwerp is geprint op de transparante gordijnstof Akin en heeft een zachte uitstraling. De stof is kamerhoog, geweven in 100% gerecyclede polyester trevira cs garens en brandvertragend.

De Ploeg Gordijnstof Tide

QiiD & De Ploeg

Op zoek naar nieuwe, hoogwaardige gordijnen? QiiD heeft een uitgebreide collectie gordijnstoffen en is ook dealer van De Ploeg. Bezoek onze QiiD showrooms of vraag op de website van De Ploeg knipstalen aan.

 

Reactie plaatsen