Interieur project slaapkamer Nilson beds QiiD
Gordijnen
Paola
Gordijnen
08/02/2023
2 min
0

Interieur project | Authentiek Herenhuis in Overijssel

08/02/2023
2 min
0

In een karakteristieke straat in Overijssel bevindt zich dit schitterende herenhuis. Van der Donk interieur is verantwoordelijk voor het stijlvolle interieur ontwerp en wij van QiiD hebben geadviseerd in de stoffering voor de gehele woning. In dit blog geven we u een kleine rondleiding, want hoe leuk is het om even ergens anders binnen te kijken.

Sfeervolle entree

In de entree dragen diverse elementen bij aan de sfeer. Het hoge plafond geeft een chique uitstraling, terwijl de verschillende type vloeren zorgen voor contrast. In de hal is gekozen voor behang van Arte, design Aspect. Aspect is natuurlijk leder behang met stoere, grove stiknaden.

Entree project Deventer

Traploper interieurproject stoffering Deventer

Indrukwekkend trappenhuis

De aankleding van de hal sluit mooi aan op het indrukwekkende trappenhuis. De hoogte is indrukwekkend, maar ook de authentieke afwerkingen van de trap. QiiD adviseerde hier een traploper, om het authentieke karakter van de trap te behouden, maar toch ook warmte en comfort toe te voegen. Er is gekozen voor karpet van Van Besouw, 2608 dat vakkundig is aangebracht. Dit tapijt is op de eerste verdieping ook gelegd.

Trappenhuis project Deventer tapijt Van Besouw

Boetiek hotel slaapkamer

In de slaapkamer is een hele fijne sfeer gecreëerd. De vloerbedekking oogt warm en chic en alles is prachtig op elkaar afgestemd. Het Arte Itaya behang laat het Square hoofdbord van Nilson mooi uitkomen.

 Ook de gordijnen zijn uiteraard afgestemd op het totale plaatje. We hebben hier vitrage van Christian Fischbacher gecombineerd met gordijnen van Zimmer + Rohde. De slaapkamer beschikt over een badkamer en-suite en een inloopkast, de fijne sfeer is overal doorgetrokken en de beleving is als die in een luxe hotelkamer. In de walk-in-closet is gekozen voor houten jaloezieën van het merk Luxaflex.

Interieuradvies Slaapkamer QiiD Nilson Beds

Interieuradvies Slaapkamer QiiD Nilson Beds

Woonkamer

In de woonkamer verzorgde QiiD eveneens de raambekleding, maar ook het vloerkleed, dat de zithoek compleet maakt. De Minotti zithoek wordt geaccentueerd door een vloerkleed van The Wool Studio.

Interieur project QiiD Wool Studio

Om rust te creëren is er gekozen voor één gordijnstof op de begane grond, de Sana van Zimmer + Rohde. Hier zijn zowel de gordijnen als de vouwgordijnen van gemaakt.

Interieur project Qiid vouwgordijnen vloerkleed woon studio

Het Arte Marsh behang geeft de wand bij de haard extra structuur. Dit behang met een natuurlijke linnenlook creëert een prachtig subtiel contrast met de geverfde muren.

Interieur project Qiid vouwgordijnen gordijnen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Zoals u kunt zien gaat ons advies veel verder dan enkel een gordijn of vloerkleed. Ook voor een totaal interieur stofferingsadvies bent u bij ons aan het juiste adres.

Foto's en designmeubels: Van der Donk interieur


Reacties
Categorieën