Kasthall Feather

Sinds kort is er een prachtig nieuw vloerkleed te zien in de showroom van QiiD Gorinchem. De unieke, elegante Feather van het Scandinavisch Kasthall. In dit blog meer over deze handgetufte collectie.

Kasthall Feather

Nieuwe kleurstellingen

Kasthall Design Studio heeft de handgetufte Feather-collectie uitgebreid met nieuwe kleurstellingen. Deze nieuwe kleuren zijn geïnspireerd op de natuur en het vogelrijk. De Feather-collectie bevat nu vijf nieuwe uitvoeringen; Blue Jay, Parakeet, Hoopoe, Nuthatch en Sparrow. Geïnspireerd op vogels vanuit de hele wereld en de levendige kleuren uit het kleurenpalet van de natuur. Welke kleur u ook kiest, u voegt met de Kasthall Feather een vleugje elegantie toe aan uw interieur.

Kasthall Feather

Kasthall Design Studio innoveert voortdurend en creëert steeds weer nieuwe collecties. Met een scherp gevoel voor balans en een nieuwsgierigheid naar nieuwe mogelijkheden. Feather is een mooi voorbeeld van Kasthalls toewijding om de grenzen van design te verleggen.

Dankzij de nieuwe kleuren biedt Feather een levendig en veelzijdig palet. Van rustige, neutrale tinten tot verrassende kleuren. Dit ontwerp straalt verfijning en een vreugde uit. ‘’ De 'verenboa' die het vloerkleed omlijst, maakt het tot een middelpunt in elk interieurontwerp’’, aldus Lena Jiseborn.

Kasthall Feather

Wallpaper* Design Award

Feather is een handgetuft vloerkleed van zuivere wol en linnen bouclé, ontworpen door Ellinor Eliasson. In 2019 werd het vloerkleed voor het eerst geïntroduceerd en in 2020 won het ontwerp de Wallpaper* Design Award. De vier bestaande kleurstellingen maken nu plaats voor de vijf nieuwe, (Blue Jay, Parakeet, Hop, Nuthatch en Sparrow).

Kasthall Feather

Afmetingen & maatwerk 

De beschikbare afmetingen zijn: 140x200 cm, 170x240 cm, 200x300 cm, 250x350 cm, 300x400 cm, 350x450 cm, Ø 240 cm. Maatwerk is ook mogelijk op elk formaat en in elke vorm tot 400x600cm. Grotere maten op aanvraag.

Kasthall Feather

QiiD & Kasthall

QiiD is al jaren dealer van Kasthall en onze specialisten kunnen u alles vertellen over dit prachtige, authentieke merk. Bezoek QiiD Gorinchem en ontdek zelf de magie van het Kasthall Feather vloerkleed.

Reactie plaatsen