Het ophangen van gordijnen
21 juni 2023 

Het ophangen van gordijnen

Is ons blog delen we regelmatig de mooiste gordijnstoffen, maar ophangsystemen komen minder vaak aan bod. Vandaar dat het tijd is voor een blog dat in gaat op de ophangsystemen waar wij mee werken, want ook daarin is uiteraard veel mogelijk!

Exclusief & functioneel

Tegenwoordig zijn ophangsystemen eigenlijk net zo bepalend als de gordijnstoffen zelf. Bij QiiD werken we voornamelijk met de exclusieve gordijnroedes van Interstil. Deze kunnen tegenwoordig rond, vierkant of rechthoekig worden uitgevoerd. Op deze manier kan de vorm van de rail naadloos aansluiten bij uw interieur.  

Interstil gordijnroede

Interstil

Railroedes zijn niet puur functioneel, maar geven ook een decoratieve meerwaarde. Interstil heeft het ophangen van gordijnen geperfectioneerd. Met compromisloze designs, geraffineerde bevestigingssystemen en op maat gemaakte oplossingen voor ieder interieur. 

Gordijnroedes kunnen worden voorzien van gewone runners, waar traditioneel geconfectioneerde gordijnen met een enkele- of vlinderplooi aan kunnen worden bevestigd. Gordijnen geconfectioneerd met een waveplooi, worden bevestigd met de daarvoor bestemde waverunners.  

W-golfplooi

De interstil golfplooiglijdertechniek garandeert de perfecte Sinus-golf. Constant en elegant, perfect voor hedendaagse interieurs. 

Met deze W-golfplooiglijder techniek heeft Interstil ophangssytemen ontwikkeld die perfect op de moderne confectievorm zijn afgestemd. Stof en techniek komen samen en er ontstaan gelijkmatige plooien. De elegante plooien hebben bovenaan al de volledige diepte en laten in gelijkmatige bewegingen uw stof tot zijn recht komen.

Interstil W-golf plooi

Binnenloop systemen

De glijders blijven verborgen in de profielen en bewegen uw gordijnen zacht en licht over de gelakte loopvlakken. Zelfs over grote spanwijdtes en voor u op maat gemaakte bochten. 

Interstil binnenloopsystemen

Gordijnroedes

Bij gordijnroedes leggen de ringen het accent op de ophanging. Interstil ringen bewegen zich zacht en licht vanwege de glij-inlage. Dankzij de grote keuze aan verschillende materialen is er voor elke situatie een passende roede. Edelstaal, messing, ijzer, natuurlijk hout of een strakke spankabel. Ontdek de vele mogelijkheden in onze showrooms.

Interstil gordijn roede

In onze QiiD showroom hebben wij diverse voorbeelden van deze ophangsystemen en voorzien wij u graag van advies. Ook meten wij op locatie in en kunnen dus meekijken en denken in oplossingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek geheel vrijblijvend onze showrooms.

 

Reactie plaatsen