Nieuw bij Kendix

Ontdek nu de nieuwste gordijnstoffen van Kendix bij Qiid. Een ruim aanbod in effen, reflecterende, inbetween en patroon-stoffen. In dit blog delen we alvast een voorproefje, mooie sfeerplaatjes met de nieuwe stoffen in de hoofdrol..

kendix ameba

Kendix Ameba
Kendix Ameba is een nieuwe gordijnstof met patroon. Deze inbetween stof is leverbaar in vier kleurcombinaties die een ruimte een spannend effect kunnen geven. Ameba is gemaakt van 38% pes en 62% linnen.

Kendix Arita

Kendix Arita
Arita is een 100% linnen gordijnstof, leverbaar in maar liefst 26 prachtige kleuren.

Kendix Bonheur

Kendix Bonheur
Bonheur is een transparante gordijnstof gemaakt van 100% Pes. Deze soepel vallende stof is uitgebracht in 14 tinten.

Kendix Cameo

Kendix Cameo
Cameo is een inbetween die bijna volledig bestaat uit linnen, de samenstelling is 4% Polyamide en 96% linnen. Cameo is leverbaar in 14 natuurlijke kleuren.

Kendix Fiore-T

Kendix Fiore-T
Fiore-T is een inbetween stof met patroon. Deze transparante gordijnstof met weelderig bloemenpatroon is vlam-vertragend en leverbaar in drie kleurcombinaties.

Kendix Isola

Kendix Isola
Isola is eveneens een vlam-vertragende gordijnstof. Dit inbetween gordijn is effen en leverbaar in elf kleuren. De stof bestaat voor 100% uit pes trevira cs.

Kendix Jade

Kendix Jade
Gesloten gordijnstof Jade bestaat uit een materiaalmix van 17% Viscose, 35% Linnen en 48% pes. Deze chique stof is leverbaar in 18 kleuren, variërend van zachte natuurlijke tot intense diepe kleuren.

Kendix Jardin

Kendix Jardin
Jardin toont een enigszins klassiek bloemenpatroon, dat wordt uitgebracht in drie kleurvarianten. Deze gordijnstof bestaat voor 100% uit Pes.

Kendix Voyage

Kendix Voyage
Voyage is een effen inbetweenstof die eveneens voor 100% bestaat uit Pes. Deze transparante stof is leverbaar in 13 zachte tinten.

Qiid & Kendix

In dit blog delen we slechts een deel van de nieuwe Kendix collectie, omdat deze te uitgebreid is om volledig online te tonen. Bezoek één van onze Qiid showrooms en ontdek de gehele collectie. Uiteraard helpen wij u graag bij het vinden van de juiste gordijnstof, rail, en plooi.

Reactie plaatsen