Kasthall karpetten

Kasthall

Het designmerk Kasthall is zo’n 130 jaar geleden opgericht in Zweden.

Kasthall is dan ook een gevestigde naam binnen de designwereld met showrooms in wereldsteden als New York, Milaan en Stockholm.

De collecties worden nog steeds in Zweden, in de plaats Kinna om precies te zijn, bedacht, getekend en op duurzame wijze geproduceerd.

Kasthall kleden zijn wereldwijd terug te vinden in woningen, luxe jachten, kantoren en zelfs in het Zweedse Koninklijk paleis. Het merk levert ook maatwerk, dit maakt elk kleed uniek en toepasbaar in elke gewenste ruimte.  

De wol die wordt gebruikt in de kleden is veelal Nieuw-Zeelands wol. Wol uit Nieuw-Zeeland heeft een unieke witheid, dit maakt het materiaal ideaal toepasbaar voor lichte en verfijnde tinten. Het fijne aan wol is dat het een natuurlijk product is dat vuil afstoot. Het vetlaagje op de wolgaren voorkomt dat vuil binnen kan dringen. Een wollen kleed is dan ook ideaal voor uw interieur. 

Mijn favoriet uit de Kasthall collectie is de Goose Eye Icon in de kleur Queens, het kleed is gemaakt van 100% wol, dat makkelijk te onderhouden is. De Goose Eye Icon is te herkennen aan zijn drukke patronen. De kleuren die worden toegepast zijn juist heel rustig en puur, waardoor het kleed helemaal tot zijn recht komt en niet te druk is. Geef bijvoorbeeld de eetkamer net even een extra touch met dit mooie kleed.

www.kasthall.com