Perletta Karpetten en Vloerkleden

Perletta

Bij Perletta staan handgeweven vloerkleden centraal. De kleden worden in diverse landen gemaakt, maar het grootste deel komt uit Marokko. Hier worden de vloerkleden, stuk voor stuk, met de hand geweven, op de authentieke weefgetouwen. 

Dit gebeurt uiteraard duurzaam, in een goede en gezonde werk/leef omgeving. Perletta is dan ook aangesloten bij het Fair Trade Label Step. 

Vloerkleden van Perletta laten zich het best omschrijven als; stoer met een mix van veel structuren. De uitstraling van de vloerkleden wordt met name gecreëerd door het gebruik van Nieuw-Zeelandse wol. 

Daarnaast worden er ook vloerkleden gemaakt met Eucalyptus garen in combinatie met New-Zeelandse Wol, deze geven een luxe en tegelijk zachte uitstraling, dit zie je vooral naar voren komen in de kwaliteiten Bormio en Moritz. 

Om uw interieur helemaal naar wens te maken biedt Perletta de mogelijkheid om de vloerkleden aan te passen in afmeting, kleur en structuur. Daarnaast wordt er in het voorjaar van 2022 een nieuw kleuren pallet uitgebracht, samen met een vernieuwde collectie. 

www.perletta.com