Longbarn vloerkleden en karpetten

Longbarn 

Longbarn maakt vloerkleden speciaal voor mensen die waarde hechten aan de ‘’good things in life’’. De materialen waar deze kleden van worden gemaakt hebben één ding gemeen, namelijk luxe. Alle gebruikte materialen als Belgisch linnen, pure mohair, zijde, wol en eucalyptusgaren hebben een luxe uitstraling. Deze exclusieve en veelal natuurlijke materialen zijn de basis voor de krachtige collectie van Longbarn. 

De materialen kunnen zowel geverfd als ongeverfd toegepast worden in een karpet. Zo kan er worden gekozen voor natuurlijke tinten of juist gewaagde kleuren, zoals rood, roze of diep blauw. Wanneer u een Longbarn kleed aanschaft zullen vakmensen dit op een ambachtelijke manier op maat voor u maken.

Een favoriet binnen de Longbarn collectie is de Ripe mix. Dit karpet is gemaakt van 100% mohair wol. De mohair geit kan maar 1x per jaar geschoren worden, dat maakt dit kleed extra uniek. 

Er kan gekozen worden uit verschillende kleuren. Elke kleed combineert drie kleuren, hierdoor ontstaat een bepaalde spanning. 

Een totaal ander kleed is de Cocoon. Dit kleed is gemaakt van een combinatie van Nieuw-Zeelands wol en eucalyptus. Het heeft een stoere uitstraling dankzij de dichte lussen en de diepe, intense kleuren. De eucalyptus garen geven de Cocoon de glanzende finishing touch.

Tot slot; dit kleed is niet alleen bijzonder mooi, maar ook nog eens bijzonder onderhoudsvriendelijk.

www.longbarncompany.com 


Reactie plaatsen