Nya Nordiska | Lamis & Yaku gordijnstoffen
28 mei 2024 

Nya Nordiska | Lamis & Yaku gordijnstoffen

Nieuwkomer Lamis en Nya Nordiska’s geliefde klassieker Yaku, tonen de veelzijdige kwaliteiten van de natuurlijke linnen vezel. Beide stoffen zijn gemaakt van 100% linnen en wel het fijnste Belgische linnen om precies te zijn. Ontdek de stoffen alvast in dit blog of bezoek onze QiiD showrooms.

nya-nordiska-lamis-yaku

Terwijl de semi-transparante gordijnstof Lamis overtuigt als dubbelbrede stof met een fijne glans, scoort de robuuste meubelstof Yaku met 40.000 Martindale-wrijvingen en een moderne ''used linnen look''. De kleurenpaletten van deze stoffen zijn perfect met elkaar te combineren en zorgen voor een natuurlijke gezelligheid in uw interieur.

Lamis | Fijn hoogtepunt

Lamis geeft interieurs een unieke, natuurlijke upgrade en trekt op een positieve manier de aandacht, omdat de chintz in semi-transparant linnen extra breed is en een subtiele glans heeft. Deze glans lijkt gedimd, maar neemt toe naarmate de toon van de stof donkerder wordt. Hierdoor krijgt deze lichtgewicht stof, in tinten als Berry, Graphite, Oak en Anthracite de glinsterende intensiteit van de zon die in de zee zakt. Gordijnstof Lamis wordt uitgebracht in acht effen kleuren.

nya-nordiska-lamis-yaku

Yaku | Oog voor kwaliteit

Bekledingsstof Yaku straalt solide kwaliteit uit. De zware, zeer dicht geweven stof van hoogwaardig linnen voelt aangenaam droog aan. De stof is pigmentgeverfd en krijgt na het wassen zijn charmante used-look. Verkrijgbaar in zachte natuurlijke tinten of accentkleuren zoals Ruby, Pistachio en Indigo.

nya-nordiska-lamis-yaku

Nya Nordiska & QiiD

Stoffen willen we aanraken en voelen. Online kunnen wij nieuws delen, maar interieurstoffen ervaart u pas echt in onze showrooms. U bent dan ook van harte welkom in onze QiiD showrooms. Al geruime tijd is QiiD dealer van het Scandinavische Nya Nordiska. We kunnen in onze showrooms veel stoffen laten zien en wanneer gewenst kunnen we deskundig advies geven. Ook voor interieuradvies bent u bij ons aan het juiste adres.


Reactie plaatsen