Twee nieuwe collecties voor  CS Rugs
11 maart 2024 

Twee nieuwe collecties voor CS Rugs

Eerder dit jaar introduceerde CS Rugs twee nieuwe collecties. Tijdens de Imm in Keulen introduceerde zij Donegal en Division. Lees alles over deze twee nieuwe kwaliteiten in dit blog.

CS Rugs

CS rugs heeft een uitgebreide collectie vloerkleden met een grote diversiteit in materiaal, kleur, structuur, poolhoogte, vorm en design. Naast deze uitgebreide opties is er alle ruimte om de vloerkleden nog verder te personaliseren.
Het merk maakt hoofdzakelijk gebruik van natuurlijke garens, zoals diverse soorten Nieuw-Zeelandse wol maar ook linnen, katoen en viscose. Met meer dan 350 optionele kleuren, kunt u eindeloos veel tinten kiezen en mengen. CS Rugs, het voormalige Carpet Sign, heeft ook een speciale outdoor collectie.

Division

Bij de Division collectie speelt vlakverdeling een belangrijke rol. Het Division ontwerp is vervaardigd uit 100% fijne wol met een luxueuze, velours uitstraling. De poolhoogte, van 16 mm ,benadrukt het gevoel van luxe, warmte en comfort.

De afwisseling van zowel de kleuren als de maten van de vlakken geven de kleden een speelse uitstraling. Division heeft twee opties, namelijk een patchwork ontwerp met ‘vlakken’ en een ontwerp met strepen. Binnen deze collectie kunt u kiezen uit verschillende groottes van de ontwerpen, waardoor de vlakken of strepen groter worden en een rustiger beeld ontstaat.
Division bestaat uit zes varianties; Matrix, Dynamic, Frame, Fusion, Spectrum en Fragment. De ton-sur-ton kleuren in deze ontwerpen zijn stuk voor stuk zorgvuldig gekozen.

Cs Rugs Division

Cs Rugs Division

Donegal

De Donegal collectie is samengesteld uit een Iers garen dat ter plaatse (in het stadje Donegal) is ontwikkeld door designer Christien Meindertsma. Dit ontwerp vloerkleed is een 3D-reproductie van een vogelvlucht aanzicht van het Donegal-landschap, waar de Ierse schapen grazen. De basis bestaat uit een lussenpoolstructuur met drie verschillende hoogten. De Ierse wol heeft kleurrijke spikkels die zichtbaar worden bij het verwerken. Dit type ‘harris tweed’ is een typisch Iers ambacht. Donegal is leverbaar in twaalf kleuren, waarvan een deel natuurlijke tinten en een aantal zachte kleuren.

CS Rugs Donegal

CS Rugs Donegal

QiiD & CS Rugs

Benieuwd naar deze twee nieuwe ontwerpen van CS Rugs? Bezoek een QiiD showroom en laat u inspireren door dit merk.

Reactie plaatsen