City Vibes by Zimmer + Rohde
29 november 2022 

City Vibes by Zimmer + Rohde

City Vibes, de nieuwe stoffen collectie van Zimmer + Rohde staat voor metropolitan genieten. Zimmer + Rohde heeft zich voor deze collectie laten inspireren door het leven in de stad en de onbeperkte keuzes daar. Of u er nu woont of een weekend langs komt. New York is de stad die centraal staat binnen deze collectie. Ontdek de ontwerpen alvast in dit blog en ervaar ze later zelf in onze showrooms.

Zimmer Rohde

Hide Park

Het patroon op deze stof weerspiegelt de dynamische cultuur en culturele diversiteit van een bruisende metropool. Een digitale druk op het fijnste katoensatijn, vormt met vegende, royale penseelstreken een dynamisch all-over ontwerp. Hide Park bevat een contrastrijke combinatie van de schilderkunstige kleurvlakken en fijne lijnen.

Zimmer Rohde High Line

High Line

Het contract van planten en groen in een industriële omgeving maken het High Line Park in New York tot een buitengewone oase van rust. De natuurlijke, enigszins nonchalante stof High Line heeft hetzelfde effect op moderne ruimtes en geeft een gevoel van rust.

High Line is een soepele stof in een fijne linnenmix. Het kleurenpalet is geïnspireerd op de natuur met verfijnde garenmelanges. Deze stof wordt gemaakt van Europese garen in een Belgische weverij onder CO2-neutrale omstandigheden. High Line is daarnaast duurzaam vanwege zijn tijdloze schoonheid.

Zimmer Rohde Ville Fr

Ville Fr

De semi-transparante stof Ville Fr oogt als naturrlijk linnen, maar is gemaakt van 100% brandvertragend polyester. De onregelmatige jacquardstructuur benadrukt de natuurlijke uitstraling van de tweekleurige melange. Ville Fr is uitgebracht in 14 kleursamenstellingen.

Zimmer Rohde Times Square

Times Square

Geïnspireerd op heldere lichtreflecties die sprankelen op een contrasterende donkere achtergrond. Gemaakt van 100% Trevira CS en uitgebracht in vier kleurcombinaties.

Zimmer Rohde Metro

Metro

Uniek aan Metro is in eerste plaats het materiaal. Het gebruikte polyester oogt als papier, maar heeft alle goede eigenschappen van een onderhoudsvriendelijk textiel. De complexe jacquardconstructie is ontworpen om de stof het uiterlijk van een los weefsel te geven, dit zorgt. voor een natuurlijke en handgemaakte look en feel.

Zimmer Rohde Broadway

Broadway

De glinsterende lichten van 's werelds beroemdste theaterdistrict vormden de inspiratie voor de Broadway stof. Innovatieve technologieën en ambachtelijke vaardigheden werden samengebracht in een slimme combinatie van digitale- en handdruk.

Zimmer + Rohde & Qiid

Qiid is al jaren dealer van het prachtige merk Zimmer + Rohde. Binnenkort zal deze nieuwe collectie dan ook te zien zijn in onze showrooms. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen.

Reactie plaatsen