Over QiiD

Over QiiD


Stoffen en karpetten zijn sfeermakers pur sang. Ze ‘smeden’ ruimte, meubels en architectuur aan elkaar door kleur en materiaal. Een opvallend karpet bijvoorbeeld geeft warmte, zachtheid en kleur aan een verder sober interieur. Extravagant meubeldesign komt nog beter tot zijn recht tegen een rustige achtergrond met gordijnen in unikleur.


Hoogwaardig meubeldesign vraagt om gordijnstoffen, raamdecoratie en karpetten van een eveneens hoge kwaliteit. Gewoonlijk zijn interieurtextielmerken wat minder iconisch als meubelmerken, maar ook de woontextielwereld kent zijn klassiekers. Meubels van Artifor, Leolux, Gelderland en Gispen hebben hun textiele evenknie in de vorm van interieurstoffen en karpetten van toonaangevende merken als Carpet Sign, Casalis, Brink en Campman, Kinnasand, Zimmer + Rohde, De Ploeg, Kendix en Sahco Hesslein.


Een wollen meubelstof van De Ploeg op een stoel van Gispen ligt om meer redenen voor de hand. Ploegstoffen staan net als Gispen meubels bekend om hun houdbaarheidswaarde: ze gaan lang mee en zijn al even tijdloos in design en uitstraling. Beide merken delen daarnaast een Nederlandse designhistorie. Soberheid, strakke lijnen en ingetogen kleuren zijn de basale kenmerken.


Het voorbeeld van Gispen en De Ploeg is er natuurlijk maar een. Er zijn talloze andere passende, extravagante, slimme en subtiele combinaties denkbaar tussen meubels, interieurstoffen en karpetten.


Het woonlabel QiiD – te vinden bij CILO en van der Donk – staat voor een selectie woontextiel- en karpetmerken met het beste wat er op dit gebied te vinden is. Naast deze merken kan QiiD u ook voorzien van een goed interieuradvies met als specialiteit woontextiel en karpetten. Ook kunt u een idee krijgen van de merken en diensten van QiiD op de website: www.qiid.nl


De basis van QiiD is het willen leveren van een kwalitatief goed product voor een goede prijs en een hoogwaardige dienstverlening.

Met veel plezier komen wij ook op afspraak bij u thuis langs voor een passend advies.


Mooie producten te zamen met goede adviseurs, een perfecte combinatie