Karpetten & Vloerkleden

Karpetten & Vloerkleden


Hout, natuursteen, laminaat, gietvloer of linoleum, de mogelijkheden qua vloerbekleding zijn tegenwoordig eindeloos. Welke keuze u uiteindelijk ook maakt, een vloerkleed maakt het totaalplaatje warmer en persoonlijker. QiiD Gorinchem en QiiD Zutphen hebben voor ieder interieur het passende, unieke karpet dat u zoekt.Waarom een karpet of vloerkleed?

Een karpet maakt uw interieur niet alleen sfeervoller, er zijn ook nog diverse praktische redenen waarom voor een kleed wordt gekozen. Zo zorgt het voor eenheid in uw interieur. Door uw zithoek op een karpet te plaatsen, wordt het totaal met elkaar verbonden. Dit levert een samenhangend, behaaglijk geheel op. Wanneer u kiest voor een kleiner kleed of de meubels er juist naast plaatst, zal dit een losser resultaat geven. Het effect is verschillend, maar beide opties kunnen mooi zijn.Een ander voordeel is het geluiddempend effect van een vloerkleed. De echo zal verminderen en de akoestiek verbeteren. En niet te vergeten; een kleed voelt ook gewoon heerlijk zacht aan uw voeten.Waar?

Zithoek, eethoek, studeerkamer, slaapkamer, televisiekamer, bij de haard en tegenwoordig zelf buiten op het terras, een karpet kan bijna overal in uw woning iets toevoegen. Ook in een kinderkamer of speelhoek is het een goed idee. Kinderen kunnen zo heerlijk spelen op een zachte ondergrond en daarnaast glijden ze minder uit dan op een gladde vloer. Het is dus ook nog eens veiliger!De mogelijkheden

Een plek creƫren waar u graag thuiskomt, dat is wat onze stylisten dagelijks het liefst doen. Vanzelfsprekend helpen zij u graag persoonlijk bij uw keuze. Wij hebben veel verschillende merken binnen onze collectie en u heeft daarnaast ook de mogelijkheid om eenvoudig een karpet naar eigen wens samen te stellen.

De kleden zijn te zien in onze showrooms, maar ook in winkels van Cilo en van der Donk, in de verschillende sfeerkamers. Met zoveel mogelijkheden durven wij wel te zeggen, dat wij ook voor u het perfecte vloerkleed hebben.Merken

Berber

Besouw Tapijt

Brink & Campman

Carpet Sign

Cunera

Danskina

Desso Vloerkleed

Jabo

James

Kinast

Kymo

Longbarn

Louis de Poortere

Miinu

De millenerpoort

Morris & Co.

De Munk Carpets

Perletta Carpets

Wedgewood

The Woolstudio